image.aspx.jpeg
 

Välkommen till karlskrona stadmarina 

WELcome to karlskrona cityharbour

 

Varmt välkommen till Karlskrona gästhamn, mitt i stadsmarinan!

 

Här hittar du moderna bryggor med gångbara y-bommar samt el och vatten till alla platser.
I stadsmarinan finns 3 restauranger, en mängd service och närheten till Karlskrona city. 

INCHECKNING

Nu betalar du gästhamnsavgiften via appen GoMarina eller i betalstationen vid servicehuset (samma hus som handelsbanken ligger i).
Här hittar du även gästhamnspersonalen när vi inte är ute på bryggan och hjälper er. 

Priser gästhamn:

Hamnavgiften är all-inclusive och innefattar el, vatten, faciliteter, tömning av septiktank, sophantering och miljösortering.

180kr / dygn

Behöver ni hjälp med transporter, byte av gasoltub, båtlyft eller liknande? Säg till oss i gästhamnsservice så hjälper vi er gärna!
Närmsta tillbehörsaffär är 1852 vid Blå port, ca 10 min promenad från hamnen.

 

Adress: 

Skeppsbrokajen 4
371 32 Karlskrona

Kontakt

Telefon: 0455-30 31 51
Mail: info@karlskronastadsmarina.se

Öppettider hamnkontoret: Stängt för säsongen

Vid frågor eller brådskande ärenden når ni oss på +46 (0)455-30 31 51 Mellan 09.00 - 21.00

NYHET! 2018 införde vi digital betalning för ställplatser och gästhamn.
Ni använder enklast appen GoMarina som går att ladda ner där appar finns. Eller så kan ni betala avgiften i betalstationen vid ställplasterna eller utanför servicehuset. Koden till faciliteter får ni med tagg att fästa på båt/bil efter erlagd betalning.
Varmt välkomna till Karlskrona Stadsmarina!

VÄLKOMNA TILL ÅRETS STÄLLPLATS 2016

Ställplatser direkt vid havet! Dessa 24 ställplaster direkt vid havet är belägna i handelshamnen. Här står ni tryggt med anslutning till el, tillgång till vatten, moderna faciliteter och närhet till stadskärnan i Karlskrona. Under högsäsong har vi även 40 extra platser i direkt anslutning, dessa är dock utan el men i övrigt samma service och tillgänglighet. 

Alla ställplatser har el-uttag av eu-standard med 10A säkring. Mellan platserna finns också en säkerhetszon för att undvika spridning vid till exempel eldsvåda. Parkering ska vara i rutan med “P” i. Vatten finns på husväggen mot söder, alltså längst mot ställplatserna. Det är en liten kran som man kopplar på sin slang på.

Priser husbil:

Nyhet! Nu betalar du ställplatsavgiften i appen GoMarina eller i betalautomaten utanför servicehuset (samma hus som handelsbanken). Här hittar du även gästhamnspersonalen när vi inte är ute i området och hjälper till. Avgiften är all-inclusive och innefattar el, vatten, faciliteter, tömning av grå- & svartvatten (tömning sker vid Bensinstationen Preem på andra sidan viken), sophantering och miljöavfall. 

Pris per dygn

Inklusive el - 180 kr (24 platser)

 

Behöver ni hjälp med transporter, byte av gasoltub, båtlyft eller liknande? Säg till oss i gästhamnservice så hjälper vi er gärna! Närmsta tillbehörsaffär är 1852 vid Blå port, ca 10 min promenad från hamnen.